Az elmúlt napokban látott napvilágot a pletyka, miszerint Naomi Watts lehet a Trónok harca testvérsorozatának első igazolása, most pedig a színésznő szerződtetése biztossá vált. A Variety értesülése szerint az 50 éves híresség lesz a spinoff széria főszereplője, az első hivatalos leírás szerint a felső tízezer egy tagjával lesz dolgunk, aki karizmatikus, de sötét titkot rejteget. Pontosabb információkat egyelőre nem tudni a karakterről, ha az HBO-n múlik, még a drónok se lesznek biztonságban az előzménysorozat pilotjának forgatása alatt.

2019 februárjában kezdődnek a spinoff pilot epizódjának munkálatai, a Netflix-féle Gypy-ből ismert Naomi Watts pedig ha ügyesen teljesít, ő viheti el a hátán a teljes etapot egy esetleges teljes évados berendelés után. Az HBO öt testvérsorozatot is fejlesztett egy időben, ezek közül kapott zöld lámpát elsőként a Jane Goldman által készített alkotás, mely több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik és a Hősök korának végéről szól. Naomi Watts erős főszereplője lehet a sorozatnak, a színésznő drámai szerepekben érzi jól magát leginkább, hisz korábban szerepelt a 21 grammban, a Birdmanben és a King Kongban is.

A Trónok harca világában már az elmúlt években is egyre komolyabb hangsúly helyeződött a női karakterekre, hiszen Westerosban főleg a gyengébbik nem tagjai irányították a szálakat. Az előzményszériában ez a trend folytatódhat, főleg, ha Naomi Watts beváltja a hozzá fűzött reményeket.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban