Záporoznak a Trónok harca testvérsorozatával kapcsolatos hírek, először azt olvastuk az amerikai újságokban, hogy az HBO gőzerővel keres szereplőket a produkcióba, majd bejelentették, hogy ki lesz a széria női főszereplője. George R. R. Martin Twitteren még azt is elkotyogta ráadásul, hogy The Long Night lesz a spinoff címe. A sorozattal kapcsolatos legfrissebb fejlemény pedig az, hogy kiválasztották a történet férfi főszereplőjét is.

A 28 éves Josh Whitehouse volt már divatmárka modellje, próbálkozott a zeneiparban, illetve látható volt a Poldark című brit történelmi sorozatban is. A színész viszonylag ismeretlennek számít jelenleg Hollywoodban, azonban a Trónok harca spinoffja elhozhatja számára a világhírnevet. Kit Harington, Sophie Turner és Emilia Clarke sem voltak felkapottak az anyaszéria előtt, pár évad alatt azonban igazi sztárokká váltak. Whitehouse is hasonló utat járhat be, ha a 2019 februárjában forgó pilot részben jól teljesít és teljes évados berendelést kap a spinoff.

A The Long Night több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik, a Hősök korának végén, amikor a Mások támadása fenyegeti Westeros népét. A spinoff egy esetleges évadberendelés esetén legkorábban 2020-ban mutatkozhat be az HBO műsorán.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna