Szeptember 10-én adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést nagyszabású gálaesten veszik át a díjazottak. Az esemény házigazdája immár a díj életében másodszor, Gundel Takács Gábor lesz. Részletek a közleményben:

A Televíziós Újságírók Díját idén tizenkét kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2020. szeptember 10-én. A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 „Legjobb női műsorvezetője” lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, „Legjobb férfi műsorvezetője” Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de elismerést kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját 2018 után idén is Gundel Takács Gábor fogja vezetni. ” – A televíziózás a konkurencia harctól igencsak terhelt műfaj, a Televíziós Újságírók Díja gálaest mára talán az egyetlen olyan ünnepi esemény, amikor a szakma azért gyűlik össze, hogy elismerje egymás teljesítményét. Ez az a nap, amikor a televíziós műsorkészítők és szakemberek egymásra találnak és nem a kereskedelmi, hanem szakmai szempontok érvényesülnek. Öröm számomra, hogy ennek az eseménynek én lehetek a házigazdája, ráadásul már második alkalommal” – mondta Gundel Takács Gábor.

hirdetés

A Televíziós Újságírók Díját a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a grémiumot a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre