December 11-én nagyszabású sajtótájékoztatón jelentették be, hogy kik lesznek az Exatlon második évadának Bajnok csapatának tagjai. A TV2 sportvetélkedője 2020 január 1-jén tér vissza a képernyőre, több újítással. A forgatási helyszín ismét a Dominikai Köztársaság lesz, ám a még az eddigieknél is látványosabb pályák az északi helyett a déli parton helyezkednek majd el. Emellett az első évadtól eltérően most már férfi és női győztest is avatnak, akik 15-15 millió forintot vihetnek haza a végén. A folytatásban nagy meglepetésre visszatér Gelencsér Tímea is, aki riporterként tevékenykedik majd a műsorban.

Az Exatlon második évadában harcba szálló Kihívók csapata rendkívül változatos emberekből áll. Köztük lesz Besenyei Boglárka, egyetemista, aki 10 éven keresztül görkorcsolyázott és atletizált, Cservenák Alexandra, személyi edző, aki korábbi elhízása miatt kezdett el sportolni, Krizsa Tímea, személyi edző, aki színészi pályafutása helyett választotta a sportot. A negyedik lány az Exatlon történetének legfiatalabb versenyzője, Pap Dorka, röplabdázó. A Kihívó férfiak között van Adu László Dániel, szobafestő, aki a kisfia miatt jelentkezett a műsorba, Flórián Sándor, ex-tűzoltó, valamint Kriston Péter, aki a magyar celebek személyi edzőjeként vált ismertté és Novák Zalán, aki az elmúlt években a Forma 1-gyel utazta körbe a világot.

A TV2 friss közleményéből az is kiderült, hogy az Exatlon új évada január 1-től minden hétköznap, 18:50-kor jelentkezik majd a TV2-n.

hirdetés
hirdetés

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának első hetének vendégei

Hétfőtől minden hétköznap estét érintő komolyabb műsorváltozás lesz az RTL-en