Az RTL Klub sorozatainak nézői számára két ismerős arc is feltűnik a Barátok közt péntek esti epizódjában – tudta meg a SorozatWiki a produkciótól. Több, mint egy év után visszatér Bajor Lili, aki korábban többször is Esztert formálta meg a sorozatban. Bajor Lili karaktere Levente volt barátnője, akinek most a unokatestvére is megjelenik a Mátyás király téren. Litauszky Lilla mostantól Dorkát alakítja majd a sorozatban, aki korábban feltűnt az Oltári csajokban és a Bátrak földje egyik főszereplője volt.

„Már tavaly is nagy boldogság volt számomra, amikor bekerültem a sorozatba, most pedig alaposan meglepett, hogy ismét szerepelhetek, mert az volt az érzésem, hogy nem indokolt a karakterem visszatérése. Tovább fokozta az örömöm, hogy együtt dolgozhatok Lillával. Ugyan évfolyamtársak voltunk a Színművészeti Egyetemen, de soha nem voltunk közös produkcióban. Nem beszélve arról, hogy a Barátok közt több szereplőjével kerültem jó kapcsolatba, és bár alkalmanként beszélgettünk az elmúlt hónapokban is, de most, a forgatások során szinte minden nap találkozunk” – mesélte Bajor Lili.

„Úgy érzem, hogy az általam megformált Eszter változott azóta, amióta nem látták a nézők. Tavaly olyan volt, mintha saját magam alakítanám, annyira sok hasonlóság volt a saját személyiségem és a karakterem között. Mostanra azonban karakánabb lett, sőt olyat is csinál Dorkáért, amit korábban biztosan nem tett volna” – tette hozzá a művésznő.

Eszter unokatestvérét, Dorkát Litauszky Lilla alakítja. „Dorka egy furcsa lány, bizalmatlan, nehezen nyílik meg, Eszterrel viszont nagyon közeli kapcsolatban van, ő tudja minden titkát. Úgy érzem, könnyen tudtam azonosulni a szerepemmel, és minden segítséget meg is kaptam ehhez. A produkció alkotóit már ismerem az Oltári csajok és a Bátrak földje kapcsán, de a szereplőkkel még nem dolgoztam együtt. A Barátok közt csapata tényleg olyan, mint egy nagy család, gyorsan megtaláltam a közös hangot mindenkivel. Örülök, hogy most már közéjük tartozom” – mondta Litauszky Lilla.

hirdetés

A Barátok közt pénteken még utoljára 21:15-kor látható az RTL Klubon, jövő héttől pedig változik a csatorna délutáni és esti műsorrendje, így 17:05-kor és 22:00-kor kerül képernyőre a csatorna legrégebbi napi sorozata. A produkció egyébként a 10 ezredik részéhez közeleg, augusztus folyamán éri el ezt az elképesztő epizódszámot.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re