Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy milyen műsorok érkeznek tavasszal a TV2-re és a TV2 Csoport kábeladóira. Valamint megírtuk azt is, hogy a TV2 készíti el az Amerikában nagy sikerrel futó erőt próbáló ügyességi vetélkedő, a Ninja Warrior magyar változatát. Most pedig újabb saját gyártású műsorukról rántották le a leplet, amely egy olyan műfajt pótolhat, amelyből hiány van Magyarországon. Részletek a tévéadó közleményében:

Hamarosan hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozik, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését. A TV2 vadonatúj reality műsorában a kalandos, heteken át tartó utazás Vietnámból indul, majd Laoszon és Kambodzsán át ér el Thaiföldre több, mint 5000 km-t megtéve. Minden páros napi egy dollárral a zsebében kell, hogy eljusson a kitűzött célállomásra, ami nem kis feladat, hiszen gyorsaságuk azon múlik, ki-hogyan találja fel magát egy olyan idegen országban, ahol nem nagyon beszélnek idegen nyelveket, és teljesen más körülmények között élnek, mint hazai hírességeink.

Útközben ráadásul a pároknak különböző feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy heti teljesítményükkel ne kerüljenek a kiesés szélére. A kamerák előtt pedig a legkisebb konfliktusok sem maradhatnak rejtve. A sztárokra extrém helyzetek, drámai pillanatok, nehéz döntések és embert próbáló küzdelem vár. Az Ázsia Expressz-t tizenkét országban tűzték műsorra, összesen harminc évadot élt meg eddig a formátum sikert-sikerre halmozva. A reality adásonként átlagosan több, mint egy millió nézőt ültetett a képernyő elé. Az Ázsia Expressz – A sárkány útja című produkciót az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 részére. (Fotó: TV2)

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához