A TV2 október elején indította új őszi műsorrendjét, melyben szinte minden este más-más saját gyártású produkciót tűznek képernyőre. Késő esténként pedig magyar és külföldi sorozatokat vetítenek. Ez a programstruktúra pedig november elejére teljesen megbukott, egy-két műsort leszámítva majdnem minden TV2-s tartalom katasztrofális nézettségi eredményeket produkál. Már a második héten volt is egy kis változás, megcserélték a keddi és csütörtöki vásárolt szériákat. Most újabb műsorváltozásról döntött a TV2.

A hétfő esténként, a Ninja Warrior Hungary után adásba kerülő Elrabolva nem a szokott időben, 22:35-kor, hanem jóval később, kedden hajnali 2 órától lesz csak látható. A TV2 eheti műsortervét átnézve kiderült, hogy nem csak ezt a sorozatot pakolja más időpontra a csatorna. Az Elrabolva helyett a Ninja Warrior Hungary november 12-i, hétfő adása után 22:40-től A függetlenség napja: Feltámadás című film kerül képernyőre.

A legbátrabb párost követően kedden, a Bogaras szülők majdnem fél órával kezdődik később, 22:00 helyett 22:25-kor. Emiatt az NCIS premier adásai 22:40 helyett 23:15-kor kezdődnek majd kedden. Ezek szerint a nagyszabású reality új évadának adásai az előzőnél hosszabbak lesznek. Szerdán a Sztárok és párok mögött 22:25-től nem a Zoo – Állati ösztön kerül adásba, hanem a Rocky 3. című film. A Zoo aktuális epizódja csak jóval később, csütörtök hajnalban, 01:25-kor kezdődik. A csütörtök esti APB – A milliárdos körzet, valamint a pénteki Korhatáros szerelem az eddig megszokott időben, előbbi 22:25-kor, utóbbi 22:10-kor kezdődik továbbra is.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna