A héten négy különböző napon is műsorváltozás lesz a TV2-n és köztük több azonnali hatályúnak számít. Szerdán, csütörtökön és pénteken is valamivel később kezdődik majd a Farm VIP és minden nap hosszabb is lesz. Szombaton pedig a Dancing with the Stars fináléja miatt módosul a csatorna programstruktúrája. A változások miatt több késő esti produkció kezdése sem a megszokott időben lesz.

A Farm VIP ma 20:35 helyett 10 perccel később, csak 20:45-kor indul majd. A kalandreality bruttó (reklámokkal együtt) 10 perccel hosszabb is lesz. Csütörtökön 20:40-től kerül képernyőre – tehát csak 5 perccel később -, de bruttó (reklámokkal együtt) 25 perccel tovább tart majd. Pénteken a produkció fináléja szintén 20:40-kor veszi kezdetét, de rekordhosszú, több mint 2 órás adásidővel jelentkezik majd.

Az új kezdések és hosszabb adások miatt a reality kísérőműsora és az Újratervezés is később lesz látható. A Farm, ahol éltünk 22:05 helyett ma 22:25-kor, csütörtökön 22:35-kor, pénteken pedig csupán 22:50-kor lesz adásban. Az Újratervezés új, 3. évados epizódjai szerdán és csütörtökön 22:40-ről 23:00-ra, pénteken pedig 23:10-re pakolják.

hirdetés

A szombaton 20 órakor kezdődő Dancing with the Stars – Mindenki táncol fináléja is az előre tervezettnél jóval hosszabb lesz. A nagyszabású showműsor 23:10 helyett nagyjából 23:40-kor ér csak véget, így maratoni döntőre lehet számítani.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna