Január második hetétől átalakítja hétköznap esti műsorkínálatát a VIASAT6, és a változások január 8-tól, tehát ma estétől lépnek életbe. A zöld íjász, mely csatornapremierként eddig csak hétfőnként volt látható, mostantól minden hétköznap este 21 órától képernyőre kerül. Az X-akták hatodik, és ezt követő hetedik évadát hétfőtől csütörtökig, esténként, 22 órai kezdettel tűzi műsorára a VIASAT6, így a premier tartalmak éjjel lesznek láthatóak.

Január 8-án 23 órakor debütál a Z, mint zombi című horrorsorozat idehaza még nem vetített negyedik etapja, mely tizenhárom epizódból áll és a folytatás hétfőnként ugyanebben az időben érkezik majd. Szintén országos premierként, január 9-től keddenként 23 órakor folytatódik a Kolónia című scifisorozat a második évadával, a főszerepben továbbra is A szökés és a Lost sztárjaival, Sarah Wayne Callies-zal és Josh Holloway-jel.

Szerdán és csütörtök éjjel csatornapremierként lesz látható a Marvel”s Inhumans és a Spartacus – Vér és homok. Péntekenként 22 órától pedig filmeket sugároznak a VIASAT6 műsorán.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban