Fontos műsorváltozásról döntött az RTL Magyarország, melyet csütörtök késő délután tett közzé – vette észre a Media1. Azonnali hatállyal, már a csütörtöki naptól változik az összes esti műsor kezdési időpontja, valamint van olyan sorozat, ami így ki is kerül a főműsoridőből.

A Fókusz továbbra is 18:55-kor kezdődik majd, de bruttó (reklámokkal együtt) 15 perccel hosszabb lett. A Drága örökösök így 19:50 helyett mostantól ugyanennyi idővel későbbre, 20:05-re került. A Nyerő Párost pedig az eddigi 21:05-ről 21:15-re pakolták és bruttó 10 perccel lett hosszabb. Ezzel pedig talán a legrosszabbul Sebestyén Balázs realityjének nézői jártak, ugyanis az eddig is elég késői, 22:30 körüli befejezés helyett nagyjából 22:50-ig tart majd.

A Barátok közt esti ismétlése pedig 22:35 helyett 22:55-kor fog kezdődni. A Mátyás király tér lakóit kora éjszaka követők számára ugyan ez nem lesz olyan jelentős változás, ugyanis eddig is nagyon későn ment az aznapi második vetítés. Rossz hír viszont, hogy ezzel 21 év után először ténylegesen kikerül a Barátok közt a legnézettebb magyar csatorna főműsoridejéből (19-23 óra). Az eddig 23 óra után kezdődő műsorok szintén 15-25 perccel későbbre tolódnak.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához