Az AMC a hagyományaihoz híven nem váratja a magyar rajongókat, ha a Fear the Walking Dead-ről van szó, hanem azonnal bemutatja hazánkban azt. Nem lesz ez másképp a sorozat 3. évadával sem, ami június 5-én érkezik. A tengerentúli premierrel egy időben, a hajnali órákban eredeti nyelven, míg aznap este már magyar szinkronnal is megérkeznek a legújabb epizódok. Részletek a csatorna közleményében:

A Fear the Walking Dead június 5-én folytatódik. Hajnali 3 órakor – egy időben az amerikai bemutatóval – eredeti nyelven, majd ugyanaznap este 22:00 órakor már magyar szinkronnal követhető az új évad minden izgalma. Az évad első fele 8 részből áll majd. A premier és a félévadzáró is dupla részes lesz, a 3. évad felének záró epizódjait július 10-én vetíti az AMC.

A Fear the Walking Dead 3. évada jelenleg is forog a mexikói Baja Studios-ban. A 3. évadban a főszereplő családok drámája az amerikai-mexikói határon indul. A gyakorlatilag világvégét megélt karakterekre elképesztő feladat vár: meg kell próbálniuk újraépíteni nem csupán saját családjukat, de a társadalmat is. Madison és Travis újra együtt folytatják útjukat, Nick és Luciana egyelőre megmenekültek a haláltól, Ofelia fogságban van – de életben tud-e maradni?

hirdetés

A Fear the Walking Dead 3. évadához állandó szereplőként csatlakozik Dayton Callie (“Sons of Anarchy – Kemény motorosok”, “Deadwood”), Daniel Sharman (“The Originals” / “A sötétség kora”) és Sam Underwood (“The Following” / “Gyilkos hajsza”), akik az Otto családot alakítják.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban