Az HBO GO az egyik legjobb online videótár Magyaországon, különösen ha a sorozatokat nézzük. A szolgáltatás az elmúlt években folyamatosan egyre több HBO előfizető számára vált hozzáférhetővé, ahogy megállapodtak a különböző szolgáltatókkal. Mostanra a Digi volt az egyetlen nagy terjesztő, ahol még nem volt elérhető az HBO GO, a csatorna azonban bejelentette, hogy mostantól ott is nézhető a videótár. Részletek az HBO közleményben:

Mostantól az HBO GO szolgáltatás a DIGI kínálatában is külön díjazás nélkül elérhető amennyiben 2016. február 4. után újonnan, vagy megújítva a jelenlegi szerződésüket, hűségidő vállalással szerződnek HBO Super Pak vagy Super MaxPak csomagra. Az HBO GO az HBO online videótára, amely lehetőséget kínál az HBO előfizetőknek, hogy élvezhessék a több, mint 2500 órányi tartalmat plusz költség nélkül. Elérhető bárhol, bármikor okosTV-én, tablet-en, okostelefonon és számítógépen is, továbbá támogatja az iOS, Android, Apple és Windows rendszereket is.

A naponta frissülő, reklám és megszakítás mentes szolgáltatás korlátlan hozzáférést biztosít hollywoodi mozifilmek (pl.: A galaxis őrzői, Förtelmes főnökök 2., Godzilla,stb), amerikai (pl.: Bakelit, Trónok harca, A sebész, stb) és magyar (Aranyélet, Terápia, Társas játék) saját gyártású sorozatok teljes évadaihoz; fesztiválnyertes dokumentumfilmekhez (pl.: Reményvasút, Káin gyermekei, Szerelempatak, stb) és koncertekhez (pl.: U2 Innocence + Experience Tour 2015, Katy Perry: The Prismatic World Tour, stb). Egyes sorozatok már a TV premier előtt is láthatóak az HBO GO-n (Kegyetlen tánc)!

hirdetés

Az egyszerű és könnyen kezelhető rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy minden tartalomhoz szinkron és/vagy magyar felirat választható. Az HBO GO szinte minden szolgáltatónál elérhető már, így többek között a DIGI, a Magyar Telekom, az UPC Magyarország és UPC Direct, a Vidanet, az Invitel, a PR-Telecom, MinDig TV Extra és a Tarr Kft kínálatában megtalálható.

Az egyik legnagyobb hazai számítástechnikai magazin, a PC World a legjobb VoD (Video on Demand, azaz online elérhető videótár) szolgáltatások közül választotta győztesnek az HBO GO-t, kiemelve az naponta frissülő óriási választékot, a magyar nyelvet és feliratot és a megfizethető árat. (Fotó: HBO)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban