Az RTL Most után új videótárat indít pár hét múlva az RTL Magyarország. Az RTL Most+-nál az RTL tartalmai tovább lesznek visszanézhetőek, egyes műsorok a tévés premier előtt megtekinthetővé válnak, kevesebb reklám lesz rajta és a médiavállalat 8 magyar csatornája élőben lesz rajta nézhető. Az új videótár a műsorterjesztőkön keresztül (pl: Telekom, UPC, Digi) lesz elérhető elsőként valamikor októbertől a Telenor MyTV ügyfeleinek. A későbbiekben várhatóan a legtöbb nagy szolgáltatónál és számos közepes és kis kábelvállat tévés csomagjai mellé is elérhető lesz.

Az RTL Most+-ra érkeznek majd kifejezetten ide gyártott vagy vásárolt sorozatok is. Kizárólag itt lesz elérhető az RTL Magyarország egyik új magyar szériája, a Nofilter, melyről korábban beszámoltunk. Egy mai friss bejelentés szerint egy vadonatúj amerikai sorozat, a Négy esküvő, egy temetés (Four Weddings and a Funeral) is itt mutatkozik be Magyarországon.

A produkció az ugyanezen a címen 1994-ben bemutatott mozifilm 10 részes tévés adaptációja, mely két hónapja indult az amerikai Hulu videótárban. Az alkotója Mindy Kaling, a The Mindy Project sorozat korábbi színésze. A Négy esküvő, egy temetés leghíresebb főszereplője Nathalie Emmanuel, aki az elmúlt évtizedben a Trónok harca tolmácslányaként lett világhírű. A széria történetében négy amerikai jóbarát Londonba érkezik az egyikük esküvője miatt. A találkozó nem várt következményekkel jár, a minisorozat végén négy esküvő és egy temetés várható. A produkció romantikus vonala mellett politikai botrányokat is tartalmaz, valamint London hétköznapjainak bemutatása is a középpontba kerül.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része