Sok magyar vállalathoz hasonlóan az RTL Magyarország dolgozóinak többsége is már otthoni munkavégzéssel látja el feladatait. Fontos, hogy aki teheti, maradjon otthon. Vannak azonban olyanok, akik ezt nem tehetik meg, például orvosok, mentősök és rendőrök. Az #együttsikerül kampány előttük tiszteleg. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

A legnagyobb tisztelet illeti meg az egészségügyben dolgozókat és mindazokat, akik napi munkájukkal lehetővé teszik, hogy aki csak tud, az otthon maradhasson, megelőzve a vírus járványszerű terjedését.

Köszönet azoknak az orvosoknak, ápolóknak, gyógyszerészeknek, akik most a frontvonalban dolgoznak! Hála jár a rendőröknek, bolti eladóknak, katonáknak, a sofőröknek és mindenkinek aki továbbra is erőfeszítéseket tesz azért, hogy ebben az embert próbáló időszakban is működjön az ország! Szintén nem feledkezhetünk meg a pedagógusokról, hiszen pillanatok alatt kellett teljesen új módszereket alkalmazniuk ahhoz, hogy ebben a helyzetben se maradjanak gyerekeink iskola nélkül. Tisztelgünk azok előtt az újságírók, köztük saját kollégáink előtt is, akik nap mint nap szállítják a friss híreket és a hiteles információkat az aktuális helyzetről!

hirdetés

Köszönetünk és tiszteletünk jeleként az RTL Magyarország #együttsikerül kampányának égisze alatt tegnap estétől csatornáink logói mellett folyamatosan használjuk a #együttsikerül és a #maradjotthon feliratokat. Ezúton is köszönjük odaadásukat!

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor