Hat év kihagyás után idén tér vissza Németországban új évaddal az X-Faktor, mely tehetségkutató hazánkban 2010 óta egy alkalmat, 2015-öt leszámítva minden évben látható volt. Az énekes showműsor német verziója 2010 és 2012 között az RTL-en és a médiacéghez tartozó VOX-on került képernyőre, idén azonban a Sky Deutschland csatornán tér vissza. A német X-Faktor egyik műsorvezetője pedig az RTL Klub egyik meghatározó arca, Istenes Bence lesz – írta meg a Blikk.

Istenes Bencét tavaly ősszel először a Survivor házigazdájaként láthattuk az RTL Klubon, majd ő helyettesítette Kiss Ramóniát a magyar X-Faktor évadfináléjában, amikor a színésznő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt Dél-Afrikában tartózkodott. Az RTL Klubra tavaly nagy sikerrel visszatért reality, a Survivor újabb évadának forgatása nemrég véget ért, és ismét Istenes Bence lesz a műsorvezető. A népszerű képernyős pedig a munka befejeztével máris újabb lehetőséget kapott, méghozzá a német X-Faktorban.

“Németországban kicsit más a műsor struktúrája, mint itthon, kevesebb az élő adás, nincsen mentorház, viszont erősebb az online jelenlét. Ami azt jelenti, hogy a tévés műsorvezetés mellett a közösségi média házigazda feladatait is én látom majd el” – nyilatkozta Istenes Bence a Blikknek. (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban