Vadonatúj saját gyártású műsort indít a Spektrum – jelentette be AMC Networks nemrég egy sajtótájékoztatón. A “Tabukról tabuk nélkül” házigazdája több HBO-s sorozat főszereplője, a Társas játék és az Aranyélet sztárja, Thuróczy Szabolcs. A vadonatúj produkció személyes történeteken keresztül mutat be drámai tabutémákat. Az első adás október 27-én lesz látható és innentől minden pénteken 22 órától kerül képernyőre. A “Tabukról tabuk nélkül”-ből 6 adás készült.

Az eseményen ott volt Mike Moriarty, AMC Networks International Közép-Európai és angol elnöke. A nemzetközi vezető elmondta, hogy az AMC sokáig megvásárolta csak a sorozatok, de rájöttek, hogy saját gyártású produkciókat kell létrehozni, hogy igazán odafigyeljenek a tévéadójukra Amerikában és az egész világon. A Spektrumon az elmúlt években ugyanez a folyamat megy most végbe. Itthon nemcsak a Spektrumra hanem a TV Paprikára és a Sport TV csatornáira is készülnek helyi műsorok és reméli, hogy hamarosan az AMC-re is gyárthatnak. Ennek a folyamatnak a következő pontja most a “Tabukról tabuk nélkül” című produkció.

A csatorna ismertetője szerint a hatrészes saját gyártású műsor minden epizódja egyórás, és egy-egy tabunak számító témát mutat be személyes sorsokon keresztül. A sorozatban összesen 40 történetet ismerünk meg, amelyek főszereplői valódi emberek, valódi beszélgetéseket hallunk, valódi környezetben (otthon, swingerklubban, krematóriumban, kórházi viziten, munka közben, családi körben, füves bárban, fegyintézetben, terápiás beszélgetésen, focipályán). A hangsúly azonban mindvégig azon lesz, hogyan birkózott meg az illető a titkával, hogyan dolgozta fel a traumát, milyen kiutat, kapaszkodót talált. (Fotó: Spektrum)

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része