Az Amazon J. R. R. Tolkien írásai alapján, A Gyűrűk Urához kapcsolódó előzménysorozatot rendelt be, ahogy korábban mi is megírtuk. Érdekesség a méregdrága és rengeteg néző által várt produkcióval kapcsolatban, hogy az HBO is képbe került, mint vásárló. A Gyűrűk Ura szériát azonban inkább passzolta a kábelcsatorna végül, a döntésnek pedig bizony köze van a Trónok harcának is. Az HBO igazgatója, Richard Plepler szerint a cégnek nincs szüksége több fantasy sorozatra, ugyanis jelenleg is 5 olyan spinoffon dolgoznak, melyek George R. R. Martin világában játszódnak.

“Ha választhatok, akkor inkább egy olyan franchise-ra teszem le a voksom, mellyel kapcsolatban 100 százalékosan a miénk a döntési jog, és az emberek gondolkozás nélkül az HBO-höz kötik az adott sorozatot” – mondta el Plelper. Ez mondjuk igaz is, hiszen még azok is tudják, hogy a Trónok harca és a Westworld az HBO-n megy, akik nem nézik ezeket a szériákat. A kábelcsatorna CEO-ja azt is hozzátette, hogy nem számítottak arra, hogy a Trónok harca ennyire sikeres lesz, főleg, hogy a pilotot új szereplőkkel másodszor is le kellett forgatniuk, miután az eredeti első rész borzalmas lett.

Így most sem tudják megjósolni, hogy a testvérsorozatok mennyire lesznek nézettek, de azért lehet számítani rá, hogy különösebb minőségcsökkenés nélkül a nézők is kíváncsiak lesznek a spinoffokra.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát