25 év után folytatódik a kultikus Twin Peaks sorozat. Az amerikai kezdés május 21-én lesz a Showtime-on. Az HBO most bejelentette, hogy ők mutatják be Magyarországon a széria folytatását, ráadásul a kinti premier után szinte azonnal. A hazai premier egy nappal a tengerentúli indulás után, május 22-én érkezik az HBO-ra és az HBO GO-ra. Részletek a csatorna közleményében:

Az új TWIN PEAKS írói és producerei az eredeti sorozat alkotói és executive producerei, David Lynch és Mark Frost voltak, az executive producer Sabrina S. Sutherland, a teljes évadot David Lynch rendezte. A sorozat kizárólag az HBO csatornákon és az HBO GO-n lesz látható Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Bulgáriában, Moldovában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Koszovóban, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában május 22-étől.

Minden idők egyik legforradalmibb és legnagyobb hatású sorozata huszonöt évvel azután folytatódik a Showtime-on, hogy Amerika egyik különös, északnyugati városkájának lakóit ledöbbentette a gimnáziumi szépségkirálynő, Laura Palmer borzalmas meggyilkolása.

hirdetés

A várva várt új TWIN PEAKS-sorozatban számos szereplő visszatér az eredetiből, köztük Kyle MacLachlan is Dale Cooper FBI-ügynök szerepében, mellettük pedig több új szereplőt is köszönthetünk majd.

A TWIN PEAKS tizennyolc hatvanperces részből áll, kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n lesz látható május 22-étől. Az eredeti első és második évad május 1-től szintén elérhető lesz az HBO csatornáin és az HBO GO-n.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban