Az HBO drámasorozatokért felelős alelnöke egy tévés konferencián arról nyilatkozott nemrég, hogy a Trónok harca utolsó évadában durva vérfürdő lesz, egyik főszereplő hal majd meg a másik után. A szakember ezen kívül a produkció készülő testvérsorozatairól is beszélt, Francesca Orsi szerint komoly dilemmát okoz a csatornának, hogy eldöntsék, mennyi pénzt érdemes befektetni az új, Westerosban játszódó előzménytörténetre.

A Trónok harca első testvérszériája 2020-ban kerülhet képernyőre legkorábban, így az anyasorozat 2019-es fináléja után nem kell majd túl sokat várniuk a rajongóknak az újabb adagra. Casey Bloys, az HBO programigazgatója szerint üzleti katasztrófa lenne nem elkészíteni legalább még egy, a Trónok harcához kapcsolódó produkciót, Orsi azonban a feladat nehézségeit is megemlítette. “Jelenleg az a legnagyobb kérdés, hogy mennyit költsünk az első előzménysorozatra. Nyilvánvalóan túlzás lenne annyi pénzt belefektetni, mint amennyibe a Trónok harca 8. szezonja kerül. De mi lenne a reális összeg? Visszamenni a 3. etap szintjére?” – tette fel a kérdést a szakember.

Sajtóértesülések szerint a Trónok harca 8. szezonja részenként több mint 15 millió dollárba fáj a csatornának, az HBO pedig azért is szívja a fogát, mert a Hatalmas kis hazugságokra is rengeteg pénzt kell költeniük. A Hatalmas kis hazugságokat eredetileg minisorozatnak tervezték, így az olyan színésznők, mint Nicole Kidman és Reese Witherspoon iszonyú összegeket kérnek el az aláírásukért cserébe.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát