A Trónok harca 8. évada rendkívüli módon megosztotta a nézőket, akik közül másfél millióan írtak alá egy petíciót, hogy forgassa újra az HBO az utolsó 6 részt. Az HBO elnöke, Casey Bloys azonban David Benioff és D. B. Weiss védelmére sietett egy, a Varietynek adott interjúban. “Úgy gondolom, a készítőpáros remek munkát végzett. Mindig szomorúsággal tölt el, amikor egy minőségi sorozat végleg leköszön, de a tévéipar már csak ilyen.”

“Számítani lehetett arra, hogy egy akkora rajongói bázissal rendelkező sorozatnál, mint a Trónok harca, lehetetlen mindenkit kielégíteni a lezárással. Tudtuk, hogy lesznek, akik imádják, míg mások szinte gyűlölni fogják azt. Emiatt nem is volt célunk, hogy egy univerzálisan elfogadott befejezést tegyünk le az asztalra” – árulta el az HBO elnöke, aki nemrég kizárta annak a lehetőségét, hogy a Trónok harca bármilyen formában folytatást kapjon.

Az első Westeros világában játszódó előzményszéria pilotja azonban már forog, a közösségi média felületein elkezdett annak a híre terjedni, hogy a főszereplők már Belfastban vannak.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re