A Viacom International Media Networks friss bejelentése alapján Harsányi Gábor lett a médiacég közép-kelet-európai és izraeli vezérigazgatója, aki így összesen 15 országért lesz felelős. A szakember előléptetése azért is nagy dolog, mert több tévé régiós központja Budapesten található, de eddig csak az AMC-nek volt magyar nemzetiségű vezetője. Részletek a Viacom közleményében:

Harsányi Gábor 2012-ben csatlakozott a Viacomhoz kereskedelmi igazgatóként, az utóbbi időben pedig a cég magyarországi Country Managereként és regionális tartalommenedzsment alelnökeként irányította a vállalat hazai részlegét, illetve lineáris és digitális tartalomelosztási tevékenységét a régiónkban. Vezetőként kiemelkedő szerepe volt a Paramount Plus és Nickelodeon Play digitális VOD szolgáltatások térségbeli elindításában és abban, hogy a Viacom az elmúlt években megtöbbszörözte a műsoraival ellátott háztartások számát és terjesztési bevételeit a régióban.

Korábban Harsányi Gábor a PR-TELECOM Zrt. kereskedelmi igazgatójaként, illetve az HBO Country Managereként, magyarországi Kereskedelmi és Marketing vezetőjeként dolgozott. Pályafutását a Coca-Colánál kezdte sales és marketing területeken.

hirdetés

Az elmúlt néhány hónapban a VIMN közép-kelet-európai tevékenységét átmenetileg Oroszország, a FÁK-országok, Ukrajna és a Balti térség vezérigazgatója, Elena Balmont felügyelte. Harsányi Gábor regionális vezérigazgatói kinevezésével a két régió ismét önállóan folytatja a tevékenységét. A VIMN CEEI alelnök-vezérigazgatói tisztségében Harsányi Gábor a Viacom 14 közép-kelet-európai országban és Izraelben folytatott tevékenységéért lesz közvetlenül felelős.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról