A Netflix új fantasy sorozata, a lengyel Andrzej Sapkowski műveit feldolgozó The Witcher még idén megérkezik az online videotár kínálatába. A könyvek és a videojátékok sikere alapján a legtöbben arra számítanak, hogy ez a produkció lehet a Netflix új zászlóshajója. Ezt pedig a feldolgozás egyik főszereplője, a gyönyörű varázslónőt, Yennefert alakító Anya Chalotra is megerősítette, aki meglepő nyilatkozatot adott nemrég.

“Úgy gondolom, a The Witcher legalább akkora durranás lesz, mint a Trónok harca. Bevallom, kissé meg vagyok ijedve, mert ha a Netflix sorozata világszerte ismertté tesz, teljesen megváltoztatja majd az életemet. De aztán, amikor találkozok a rajongókkal, mindig megnyugszom. Mert látszik rajtuk, hogy a mi oldalunkon állnak, ők is szeretnék, hogy minél jobban sikerüljön a The Witcher” – árulta el Anya Chalotra a ComicBook.com kérdésére.

A The Witcher készítője, Lauren Hissrich is hasonlóan nyilatkozott a Comic-Conon, szerinte a produkció önmagában is megállja a helyét, de szerinte egyértelmű, hogy a Trónok harca nyitotta meg az utat az előtt, hogy a Netflix adaptációja elkészülhessen. A The Witcher várhatóan egy mágikus horrorsorozat lesz, amely tele lesz szörnyetegekkel, varázslattal és szerelemmel.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna