A Trónok harca egyik készítője, D.B. Weiss interjút adott az Entertainment Weeklynek, melyből kiderül, hogy a sorozat 7. évadában két, eddig megismert karakter is kiemelt figyelmet fog kapni. A Peter Dinklage által alakított Tyrion Lannister és Emilia Clarke Daenerys Targaryenje is az eddig megszokottnál több játékidőt kap a produkcióban, melyet az alkotó azzal indokol, hogy a sok kiírt szereplő helyett most a még életben lévő szereplőknek kell majd előre hajtaniuk a sztorit.

“A 6. évados vérfürdő lehetővé tette, hogy a korábban kissé háttérbe szorult alakok, úgy mint Tyrion és Daenerys, többet legyenek előtérben. Ráadásul több karakter most találkozik először az új szezonban, mely izgalmas lehetőségeket hoz magával” – árulta el a producer.

A több játékidőt mind Peter Dinklage, mind pedig Emilia Clarke örömmel konstatálta, a színésznő azzal viccelődött, hogy a 7. évad kapcsán nehezebb dolga volt, ugyanis sokkal több szöveget kellett megtanulnia. A Trónok harca új évada július 17-én debütál a magyar HBO-n, az első igazi előzetes mellett nemrég posztert és a Stark gyerekekről remek fotósorozatot kaptunk, többet is. Nemrég azt is megírtuk, hogy a Trónok harca 7. évados premierje a megszokottnál hosszabb lesz, így még több izgalomra számíthatnak a nézők az évadnyitóban. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max