December végén a TV2 Csoport nálunk jelentette be, hogy megvették A szökés folytatását és a Prime-on mutatják majd be. Nem sokkal később derült ki, hogy április 4-én indul az új évad az amerikai FOX csatornán. A széria nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is nagyon népszerű volt, így rengetegen várják az új részeket. Számukra jó hír, hogy alig kell többet várni, mint az Egyesült Államokban élő nézőknek.

A szökés folytatása két nappal az amerikai premier után érkezik a Prime-ra – tudtuk meg a TV2 Csoportól. Az új részek április 6-tól szinkronosan érkeznek a kábelcsatornára.

“Először fordul elő a TV2 Csoport történetében, hogy a világpremiert követően ilyen gyorsan mutat be egy új sorozatot a magyar nézőknek. A Prime fő célkitűzése volt, hogy prémium sorozatokat hozzon el a hazai közönségnek. A szökés új évada kiváló példa erre, 7 éve várják a rajongók a széria folytatását és most 9 héten át csütörtök esténként nézhetik meg az év egyik legjobban várt sorozatát” – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató a SorozatWikinek.

hirdetés

Megkaptuk A szökés új magyar ajánlóját is, mely néhány nap múlva lesz látható a Prime-on. Érdemes megnézni:

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban