November 5-én hajnalban került adásba a The Walking Dead 9. évadának legújabb része, melyben távozott az állandó szereplőgárdából a széria főhőse, Andrew Lincoln (Rick Grimes). Az AMC friss bejelentése alapján a színész azonban nem végleg búcsúzott, a csatornán saját filmtrilógiát szánnak a karakternek. Az egyesével másfél-kétórás tévéfilmekben folytatódik az egykori seriff története. Scott M. Gimple az amerikai sajtónak elárulta, a nagyköltségvetésű The Walking Dead filmek első darabját már írja, a forgatás pedig legkorábban 2019-ben kezdődhet el.

Korábban a legismertebb zombis sorozat alkotói arról beszéltek, hogy még legalább 10 évig életben akarják tartani a The Walking Deadet, ennek a törekvésnek az egyik első lépése a filmtrilógia bejelentése. Andrew Lincoln azért távozott a produkcióból, mert Angliában akart lenni és több időt szeretne tölteni családjával. “Nem zárom ki a lehetőségét, hogy több filmet is készítsünk a jövőben, a rajongók arra számíthatnak, hogy ezekben az alkotásokban új karakterek is bemutatkoznak majd, de régen látott szereplők visszatérésében is érdemes bízni” – tette hozzá Scott M. Gimple, aki azt is elárulta, így Andrew Lincolnnak legfeljebb 2-3 hónapot kell majd a The Walking Dead forgatásával töltenie, az eddig 9 helyett.

A posztapokaliptikus széria idehaza az RTL Spike műsorán látható hajnali 04:25-kor, valamint este 22:00-s és 23:00-s kezdéssel. A Viacom csatornája a FOX megszűnése után vette át a sorozatot és miután megismételték az összes eddigi évadot, már heti rendszerességgel adják az új epizódokat.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban