A magyar HBO GO számos filmmel, sorozattal és dokumentumfilmmel várja a nézőket a nyár legforróbb hónapjaiban is. A Trónok harca és a Csernobil után sem lassít a tempón az ismert online videotár, több új széria is érkezik augusztusban a kínálatba. Misztikus tinisorozat, skandináv időutazós produkció és három elzárkózott apácáról szóló újdonság is jön az HBO GO-ra, amelyekbe érdemes lesz belenézni!

Az Isten bárányai című minisorozat augusztus 1-jén vált elérhetővé, a 4 részes etapban három apáca történetét ismerhetjük meg, akik rendjük utolsó tagjai és a világtól elzárva, egy távoli szigeten élnek. Egy napon azonban titokzatos idegen bolygatja fel a nők életét. A főszerepekben Ann Dowd (A szolgálólány meséje), Essie Davis, Jessica Barden, és Sam Reid láthatóak. Az újdonság tévés premierje szeptember 3-án lesz, az HBO-n.

Az HBO Latin America új produkciója, a Pico De Neblina augusztus 5-től nézhető az HBO GO-n, a 8 részes szériában a nem túl távoli jövőbe leshetünk be, amikor is Brazíliában legalizálják a marihuánát. A történet főszereplője Biriba, a fiatal drogdíler, aki most már legálisan üzletelhet. Augusztus 12-én új, 8 részes második évadával tér vissza az online videotárra az Utódlás című sorozat is, amelyben Logan gyermekei tovább küzdenek azért, hogy megőrizzék médiabirodalmukat.

hirdetés

A Terápia és A viszony című sorozatok alkotójától, Hagai Levi-től érkezik egy új miniszéria augusztus 13-án, dupla résszel. A Hamasz és Izrael közötti feszültséget feldolgozó A mi fiaink dupla résszel indul és hetente szimpla epizódokkal folytatódik az HBO GO-n. A történet szerint a Hamasz milicistái 2014-ben meggyilkoltak három zsidó tinit, ez pedig durva láncreakciót indított be. Augusztus 19-én az online videotáron bemutatkozik még Danny McBride új szériája, Az erényes Gemstonék, amely a televíziós hittérítőkről rántja le a leplet és figurázza ki őket keményen.

20-án jön a Könnyű, mint a pehely (a második képen) teljes 2. évada, amelyben 5 tinilány előre megjósolt, de nagyon is misztikus módon kezd elhalálozni. A második évadból kiderül, hogy örökölhető az átok, a McKenna hátán található titokzatos báb időzített óraként ketyeg, és arra kényszeríti a lányt, hogy részt vegyen egy új játékban. A produkció teljes szezonja egyszerre válik majd elérhetővé.

Emellett érkezik még augusztus 21-én egy rendkívül izgalmas norvég sci-fi, az Időbevándorlók (az első képen), melyben rejtélyes elődök három történelmi korból bukkannak fel a modern jelenben: a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, és az utazók sem emlékeznek arra, mi történt. Néhány évvel később a viking korból származó nő a rendőrtiszt társával egy titokzatos gyilkossági ügyet próbál felderíteni Oslóban.

Augusztus 26-án az 5. szezonjával érkezik a The Rock főszereplésével készített Nagypályások, illetve a nagy visszatérők között lesz ebben a hónapban A viszony is, amely szintén ugyanezen a napon folytatódik. Az amerikai focistás produkciót annak idején úgy harangozták be, mint az új Entourage, ebből azonban nem lett semmi, a laza hangulata és érdekes témája ellenére sem tudta megközelíteni az HBO klasszikusát ez az újdonság.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna