Május közepén indult a Szulejmán sztárjának új török sorozata a TV2-n. A Madárka azóta minden hétköznap a Tények előtt egy-egy új résszel jelentkezik a csatornán. A múlt héten írtuk meg, hogy július 26-a, most péntektől egy furcsa műsorváltozás lesz a TV2-n. Innentől – annak ellenére, hogy a Madárka nem hoz jó nézettséget -, 15:40-től dupla epizóddal folytatják a török szériát. Most pedig kiderült, meddig tart még a produkció.

A Madárka évadzáró epizódja augusztus 9-én lesz látható a TV2-n. A produkcióból nem készült 2. szezon, így két hét múlva pénteken, búcsúzik a török sorozat a magyar nézőktől. Aznap 15:40-től először a 71. rész lesz látható, majd közel három hónap után, 16:45-től a 72. és egyben utolsó rész is képernyőre kerül.

A Madárka végét érése nagyban érinti a csatorna késő délutánját, ugyanis közel két és fél órányi tartalmat kell majd pótolni. Azt, hogy pontosan mely produkciók és milyen időpontokban váltják majd a most futó sorozatot még nem tudni. A TV2 viszont elkezdett reklámozni egy török sorozat érkezését, melynek Anya (Anne) lesz a címe, így talán ez lehet az egyik amellyel pótolják majd a Madárkát.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna