Március közepén számoltunk be arról, hogy több vadonatúj sorozat és új évad is érkezik tavasszal az AXN-re. A tévéadót üzemeltető Sony Pictures Television saját gyártású szériája, a Carter április 15-én már elindult, a következő premier pedig a Dr. Csont főszereplőjének, David Boreanaz új drámasorozata, a SEAL Team lesz. A széria április elején kapta meg a második évados berendelését

A sorozatban a titokban dolgozó és félelmet nem ismerő tengerészgyalogosok igen kockázatos, néha lehetetlennek tűnő küldetésekre mennek. És amikor visszatérnek a hátországba, egy más típusú problémával találják szembe magukat. Komoly áldozatot kell nekik és a családjuknak hozni: titkolózniuk kell, egy pillanat alatt készen kell állniuk a bevetésre, és tudják, hogy bármelyik küldetésük az utolsó is lehet egyben. De esküjük és hazafias érzelmeik miatt rendíthetetlenül kitartanak.

A SEAL Team hazai televíziós premierje április 30-án, hétfőn 21:00-kor lesz az AXN-en, dupla résszel. A sorozatban a Dr. Csont sztárja mellett több ismert színészt is láthatunk majd, többek között a Clay Spencert alakító Max Thieriot-t, akit a Bates Motel – Psycho a kezdetektől című produkcióban láthattunk és A. J. Buckley-t, aki a SEAL Teamben Sonny Quinnt játssza és korábban több évadon keresztül szerepelt a CSI: New York-i helyszínelőkben.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre