Április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban) megérkezik a Trónok harca utolsó, 6 részes évada. Hosszú utazásnak lesz vége, hiszen a Westerosban játszódó történet 2011 áprilisában debütált az HBO-n, azóta 7 etap ment le a politikai játszmákkal és nagy csatákkal telitűzdelt drámasorozatból. A hazai HBO történetében először egy teljes hétre ingyenesen elérhetővé teszi az HBO3-at, ahol április 8-től kezdve egy Trónok harca maraton keretein belül leadják az eddigi 67 részt.

Az HBO3 kódolatlan hete az összes szolgáltatónál elérhető lesz, így április 8. és április 14. között bárki megnézheti a Trónok harca első 7 évadát. A csatorna naponta egy évadot vetít majd le, hétfőtől-szombatig minden délután 14:00-tól késő estig tart a maraton, mivel azonban a 7. évad csak 7 részes, ezért vasárnap már fél 10-kor befejeződik. A következő napokban tehát olyan legendás fordulatokat élhet át újra a magyar közönség, mint Ned Stark lefejezése, a Vörös Nász, Joffrey halála, vagy éppen a Fattyak csatája.

A Trónok harcán kívül további érdekes tartalmakat kínál ingyen az HBO3, hiszen a Barry című vígjátéksorozat, a Nagypályások, a Hackerville, vagy éppen A falka korábbi részei is megtekinthetőek lesznek a jövő héten. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show