A The Walking Dead egyike a legsötétebb hangulatú és legdurvább sorozatoknak, mégis a 7. évad kapcsán sokan azt hozták fel az AMC sikerprodukciója ellen, hogy a sztori tempója túl lassú. Az igaz, hogy Rickék számos olyan pofont kaptak Negan bandájától, amire egyszerűen képtelenek voltak érdemben válaszolni, a következő etap azonban vérengző háborút ígér. Október 22-én lesz a 8. szezon premierje, amelynek kapcsán a Gabriel atyát játszó Seth Gilliam azt találta mondani az EW-nek, hogy minden részben lesz kábé 10 robbantás és az egész történet olyan lesz, mint egy Schwarzenegger VS Stallone párharc.

“A Szupercsapat óta nem voltak ilyen adrenalindús jelenetek a tévében” – hangzott el még Gilliam részéről, aki láthatóan nagyon lelkes a folytatással kapcsolatban. Mindezek mellett a 8. évad premierje lesz a The Walking Dead 100. része, ami elég komoly jubileum a zombis sorozat számára. Alább mutatunk még néhány jól sikerült képet, mely ennek megünneplésére készült, érdemes őket megnézni!

Idehaza a sorozatot a FOX vetíti, az amerikai premierrel egy időben, a sorozat 8. etapja idén is két 8 részes félévaddal jön.

hirdetés

b
b
b
b
b
b

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban