Gundel Takács Gábor februárban mondott fel az MTVA-nál, majd márciusban tűnt el a Duna képernyőjéről. Azóta sokan találgatták, hogy vajon melyik csatornához igazol az egyik legjobb műsorvezető. Most kiderült, hogy egyikhez se, ugyanis az egyik független műsorgyártónál folytatja, így a jövőben bármelyik tévé képernyőjén feltűnhet. Részletek a NuMuvee közleményében:

Kizárólagos megállapodást kötött Gundel Takács Gábor és a NuMuvee műsorgyártó cég. Az együttműködés szerint a műsorvezető csatorna-független televíziósként, kizárólag a NuMuvee-val áll majd szerződéses viszonyban.

A NuMuvee több televíziós csatornával folytat párhuzamos egyeztetéseket olyan formátumokról, melyek Gundel Takács Gábor vezetésével kerülhetnek műsorra. Ennek értelmében a jövőben a független műsorvezető akár több televízió képernyőjén is feltűnhet.

hirdetés

– Sok éves televíziós pályafutásom alatt mindvégig azért dolgoztam, hogy szórakoztassam a nézőket. Műsorvezetőként egyetlen elköteleződésem van, ez pedig hozzájuk, a nézőkhöz fűz, válasszák bármely csatorna műsorkínálatát is – mondta Gundel Takács Gábor.

A Gundel Takács Gábort képviselő NuMuvee 2014 óta szereplője a hazai műsorgyártók piacának. Gyártói a Dunán korábban látható Játék határok nélkül című műsornak, jelenleg a Bringasáv című tematikus műsort készítik az RTL Klubra, emellett számos műsorformátum kidolgozásán tevékenykednek. (Fotó: Hegedüs Róbert)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban