A Westworld készítői, Jonathan Nolan és Lisa Joy legalább annyira titkolóznak a western sci-fi sorozat folytatásáról, mint azt a Trónok harca stábja teszi. Éppen ezért az első előzetesek érkezéséig nem is lehettünk biztosak benne, hogy a szamurájok által uralt Shogun Worldből tényleg többet láthatunk majd. Az alkotók most hosszabban nyilatkoztak az EW.com-nak, az interjúból pedig kiderül, miért éppen a feudális Japánt veszi alapul ez, a másik felnőtteknek szóló kalandpark.

“Míg az 1973-as eredeti filmben a római és a középkori világot imitáló parkok szerepeltek, addig mi a szamurájok mellett döntöttünk. Hogy miért? Szerettünk volna valami teljesen újat mutatni a nézőknek. Emellett pedig nem csak az európai és az észak-amerikai nézők ízlésének szeretnénk kedvezni, igyekszünk nyitni az ázsiai piac felé is. Kiskoromban imádtam Akira Kurosawa filmjeit, így ezek előtt a klasszikus filmek előtt is tisztelegni próbáltam” – árulta el Jonathan Nolan.

Lisa Joy, a széria másik alkotója ráadásul Ázsiában nőtt fel, így komoly hatással voltak rá a Taiwanban látottak is. Nolanék azt is elárulták az interjúban, hogy különösen véresek lesznek a Shogun Worldben játszódó jelenetek, az évadból pedig egy teljes részben csak japánul fognak beszélni a szereplők. A Westworld április 22-én folytatódik Amerikában, a magyar HBO-n és az HBO GO-n pedig április 23-án lesz nézhető a folytatás, magyar felirattal.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna