A Westworld már tartott egy rekordot, hiszen az HBO-n a western sci-fi első évada lett a valaha készült legnézettebb bemutatkozó szezon a csatornán. Még a Trónok harca 1. etapját is maga mögé utasította nézettségben Lisa Joy és Jonathan Nolan produkciója. Most újabb meglepő adat derült ki, hiszen az elmúlt 12 hónapban Amerikában a Frontier Communications kiderítette, hogy a Google-ön az HBO-s sorozatok közül a Westworldre és a Kib*zgatóhelyettesek (Vice Principals) című szériára is többen kerestek rá, mint a Trónok harcára.

A Trónok harca évek óta a legnépszerűbb sorozat a torrentezők körében, ezért is meglepő, hogy 10-10 amerikai államban a Westworld és a Kib*zgatóhelyettesek lett a győztes, utána 7 állammal jön a Westerosban játszódó produkció. A Trónok harcát a Nagypályások (Ballers), a Csajok, a Barry, a Hatalmas kis hazugságok, a True Detective, valamint az Aznap éjjel követi a listán, a TOP10-ben.

Az HBO premier előtti vetítésén láttuk a Westworld 2. évadának nyitórészét, az epizódról írt kritikánk itt olvasható el.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban