Tavaly november óta használhatják hazánkban az HBO online videótárát, az HBO GO-t azok is, akiknek nincs tv-előfizetése. A szolgáltatáson az indulása óta több száz órányi sorozatos és filmes tartalom érhető el, az HBO pedig nemrég ismertette, hogy az idei év első öt hónapos időszakát vizsgálva, mely szériák voltak a legnézettebbek itthon online. A legnépszerűbb sorozat a Westworld lett, melynek legújabb évada június 24-én ért véget. A nézettségi rangsor második helyén A szolgálólány meséje végzett, melynek legfrissebb, második évada július közepén finálézik.

A harmadik legtöbb nézőt vonzó széria az HBO Magyarország saját gyártású produkciója, a Terápia lett, amelynek utolsó évadát tavaly év végén vetítették. Negyedik helyen végzett a Trónok harca, mely annak ellenére került az élmezőnybe, hogy 2017 augusztus vége óta, tehát lassan tíz hónapja nem láthattak belőle a rajongók új epizódot. A toplista ötödik helyén pedig a hazai HBO egy másik saját gyártása, az Aranyélet áll, melynek harmadik és egyben befejező évada az eddigieknél korábban, november helyett már októberben elindul.

Az HBO Magyarország a toplista mellett elárulta azt is, hogy az HBO GO mely tartalmait milyen készülékeken fogyasztják előszeretettel az előfizetők. A Trónok harca és a Westworld epizódjait inkább nagyképernyőn, tévén követik, a Terápia vagy A szolgálólány meséje részeit laptopon vagy számítógép monitoron, míg a Szirén vagy a Krypton című, elsősorban a fiatal generációnak szóló sorozatokat többségében telefonon nézik. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban