A VIASAT3 saját gyártású gasztro realityjéből jelenleg a második évad látható hétköznap esténként. A műsor hamarosan befejeződik és kiderül, ki lesz a cukrászverseny győztese. A ma esti adásban azonban egy újabb feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, melyben egy különleges vendég lesz a segítségükre. Részletek a tévécsatorna közleményében:

Váratlan meglepetésvendéggel érkezik ma 20.00-kor az Ide süss! legújabb epizódja. Hamarosan a fináléhoz érkezik az ország nagy cukrászversenyének második évada, már csak öt amatőr cukrász van versenyben az 5 millió forintos fődíjért. Ötüknek a szerdai adásban nem kisebb kihívással kell szembenézniük, mint hogy a Gundel Károly cukrászműhelyéből származó Gundel palacsintát kell újragondolt változatban a zsűri elé tálalniuk.

Ebben a legnagyobb segítségük nem más lesz, mint a híres cukrász dédunokája, Gundel Takács Gábor, aki nemcsak tanácsokkal, hanem komoly kritikával is igyekszik a tökéletes ízek felé terelni a versenyzőket. A népszerű műsorvezetőnek ugyanis határozott elképzelése van arról, milyen ízeket szeretne a tányéron látni.

hirdetés

„Az egy jó kérdés szakmailag is, hogy mi az, ami csak egy diós palacsinta csokoládé mártással, vagy mi a Gundel palacsinta egyfajta újragondolása” – jegyezte meg Gundel Takács Gábor a mai Ide süss! feladat kapcsán. (Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora