A Drága örökösök 1. évada idén január és április között volt látható. A sorozat első 81 része hatalmas siker lett, így hamar berendelték a produkció folytatását. Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese korábban azt nyilatkozta a SorozatWikinek, hogy még idén egy vadonatúj telenovellát készítenek, így arra lehetett számítani, hogy csak ezután, év végén vagy jövő januárban folytatódik az örökösök. Egyes rajongói Facebook oldalak biztosra írták a szeptemberi folytatást, de végül minden várakozásnál előbb visszatér a sorozat.

A SorozatWiki egyik olvasója vette észre, hogy a TV24 mobilalkalmazásába hamarabb kikerült az RTL Klub augusztus 3. heti tévéműsora. Az ott olvashatók alapján augusztus 12-én 20:05-kor folytatódik a Drága örökösök “A felújítás” című epizóddal. Mivel ez a rész az első évad során nem volt látható, így egészen biztosan a 2. évad premierjéről lehet szó. Így az augusztus 9-én kifutó, A mi kis falunk 3. szezonbeli ismétlését a Drága örökösök új évadja váltja a RTL Klubon.

Azt nem tudni, hogy az RTL Magyarország eredetileg is ekkor kezdte volna el a sorozat új részeit vetíteni, vagy a korábbi műsorváltozások hatására hozták előbbre. Olyan azonban az elmúlt években nem volt, hogy már augusztus első felében képernyőre tűznek egy feltehetően ősszel is látható műsort, ezzel részben már augusztus közepén elindulhat az RTL Klub őszi műsorrendje.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre