Március 16-án állították le az első, Nagy-Britanniában forgatott közismert sorozat, a The Witcher 2. évadának munkálatait. A helyzet azóta rendkívül eldurvult, így szigorú kijárási tilalom lépett érvénybe a szigetországban. A Deadline értesülései szerint a Netflix egyik legsikeresebb szériáját, a Szexoktatást (Sex Education) is utolérte a válság, a stáb májusban kezdte volna felvenni az új részeket Walesben, a jelenlegi körülmények azonban ezt nem teszik lehetővé. A brit döntéshozók további három héttel meghosszabbították a rendkívüli intézkedéseket, ez pedig a produkció rajongói számára további rossz híreket is jelenthet.

A Szexoktatás stábja bizonytalan ideig nem kezdheti el a forgatást, ezért több, mint valószínű a külföldi sajtó szerint, hogy a szokásos januári premier is elmarad. A produkció 2019 január 11-én érkezett meg a Netflixre, a 8 részes első évadot az online videotár tájékoztatása alapján több, mint 40 millió előfizető nézte meg világszerte. A folytatás is a szokásosnál hamarabb debütált, hiszen 2020 január 17-én már elérhetővé vált a második etap.

A történet főszereplője Otis Milburn, egy ügyetlen tinédzser, akinek az édesanyja szexterapeutaként dolgozik. A fiú miután összetűzésbe kerül egy iskolatársával, anyja nyomdokaiba lép, és egy Maeve nevű lánnyal tippeket kezd el adni a többi diáknak, hogy ügyes-bajos dolgaikat megoldja. A második szezonban Otisra rátalál a szerelem is, így még terhesebbé válik számára az iskolai tanácsadás.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei