A Lucifer eredetileg 2016-ban mutatkozott be az amerikai FOX csatornán, három évad után azonban a produkció kaszát kapott. A Tom Ellis főszereplésével készített szériát a Netflix mentette meg, a negyedik és az ötödik évad első fele már az online videotár kínálatába érkezett meg. A produkcióval kapcsolatban sokáig azt lehetett hinni, hogy a 16 részes ötödik szezon lesz belőle az utolsó, hosszú tárgyalássorozat után azonban sikerült minden szereplővel megegyezni. A Netflix június végén jelentette be, hogy a Lucifer hat évad után fejeződik be.

A rajongóknak azonban jó hír, hogy nemrég kiderült, hogy az utolsó szezon a vártnál hosszabb lehet. A Screenrant arról számolt be ugyanis, hogy a Lucifert gyártó Warner Bros azt szeretné, ha a produkció elérné a 100 epizódos hosszt. Ehhez az kellene, hogy az utolsó évad 17 részes legyen, a stúdiónak viszont bebiztosítaná, hogy könnyebben el tudják adni a Lucifer jogait kisebb csatornáknak.

Kevesen tudják, de eredetileg a Lucifer ötödik évada is csak 10 részes lett volna. Akkor a Netflix győzte meg az alkotókat arról, hogy jóval hosszabb legyen a szezon. Most pedig a Warner Bros stúdió érhet el hasonlót, és amennyiben ez nem megy a minőség rovására, a rajongók is csak jól járhatnak a döntéssel.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban