A Tanár tavaly március 31-én mutatkozott be az RTL Klubon. A produkció szombat esténként, 20:00-kor jelentkezett új részekkel és a második legnézettebb magyar sorozat volt 2018-ban. A Tanár első 8 részes első évadában olyan témákat jártak körbe a készítők, mint az örökbefogadás, a tinédzserkori viszályok és az identitáskeresés. A Nagy Ervin főszereplésével készült A Tanár egy német széria adaptációja, melyben egyes élethelyzeteket és karaktereket a magyar valóságnak megfelelően alakítottak át, hogy az egész család számára élvezhető legyen a végeredmény.

Az új szezon premierjét sokan március-áprilisra várták, mivel az RTL Klub 2018-ban is tavasszal szavazott bizalmat A Tanárnak. A sorozat folytatása azonban jóval előbb érkezik, a második évad mától minden szombat este, 20:00-kor lesz látható az RTL Klubon. A Tanár rögtön egy érdekes helyszínnel kezd, egy osztálykirándulással a börtönbe. A Tanár az előzőhöz képest hosszabb szezonnal tér vissza, 8 helyett 10 epizódos lesz a második etap. A sorozat első 2. évados előzetese nemrég látott napvilágot, emellett a produkció új főcíme is megtekinthető. Az RTL Klub közzétette a folytatás első 3 percét is, mely exkluzívan csak náluk nézhető meg.

Az RTL Klub saját gyártású sorozata egy budapesti szakgimnázium falai közé enged betekintést. A főszerepben Vasvári Szilárdot (Nagy Ervin) láthatjuk, aki diákjainak próbál az intézmény falain belül és azokon kívül is új dolgokat megtanítani. A főbb szerepekben olyan színészek tűnnek még fel, mint az iskolaigazgatót játszó Anger Zsolt, de Elek Ferenc játéka is üde pillanatokat okozott a A Tanár első évadában. A széria aktualitása és szókimondó stílusa miatt is kiemelkedik a jelenlegi magyar kínálatból, ráadásul a diákokat alakító gyerekszínészek játéka is remek.

hirdetés

A folytatásban új női főszereplő érkezik a sorozatba, Ubrankovics Júlia távozásával Trokán Nóra bizonyíthat a második évadban. A Tanár struktúrája a megszokott marad, részről-részre más diákokkal ismerkedhetünk meg közelebbről. Újítás lesz azonban, hogy ezúttal egy főszereplő is lesz a tanulók között, így Pataki Gyula (Varga Ádám) karaktere minden epizódban fontos láncszem lesz. A második évadban új diákként tűnik fel az Oltári csajok egyik főszereplője, Michl Juli is. Milyen kihívások elé állítják ezúttal a tanulói Vasvári Szilárdot A Tanár 2. évadában? Kiderül a sorozat legújabb részeiből, minden szombaton 20 órától az RTL Klubon.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része