.

A UPC előfizetőit érintő, nagy bejelentést tett az RTL Magyarország

Írta: KTL | 2019. november 15. 17:51
A Telenor MyTV ügyfelei után december 2-tól a Vodafone-UPC előfizetői számára is ingyenesen elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása. Az RTL Most+-on az RTL Mosthoz képest tovább visszanézhetőek a tartalmak, jóval kevesebb a reklám, jobb minőségű videónézés érhető el, valamint az RTL Klub és a médiavállalat kábelcsatornái bárhol élőben követhetőek. Ezen kívül vannak és lesznek olyan sorozatok ami kizárólag itt, vagy elsőként az RTL Most+-on lesznek megnézhetőek. Részletek az RTL Magyarország közleményben:
2019. december 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azt a rengeteg izgalmas újdonságot, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben. Az RTL Most+ kínálatában olyan prémium tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat (a második képen) újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a legendás Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni!
Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt élvezhetnek a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami színes és szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak földje premierje! A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható. Az RTL Most+ prémium platformja rengeteg további előnyt nyújt: még több exkluzív tartalommal, hosszabb ideig elérhető műsorokkal, kevesebb reklámmal, az összes RTL csatorna élő adásával, HD-minőséggel és Chromecast lehetőséggel várja, immáron a Vodafone-UPC ügyfeleit is, akik az RTL Most+ segítségével ezeket a tartalmakat bármikor és bárhol fogyaszthatják. Az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC, felismerve a felhasználók digitális szokásainak folyamatos változását, közös célként tekint a nem lineáris tartalomfogyasztás népszerűsítésére.


További hírek

Nagyszerű hír érkezett a Drága örökösök rajongóinak

Nagy változás az RTL Klubon: új időpontba kerül a Barátok közt és A mi kis falunk

Külföldi tévétársaságot vásárol a TV2 Csoport

Szerdán sok magyar fél napig nem tud majd tévézni


Hozzászólások