.

A UPC előfizetőit érintő, nagy bejelentést tett az RTL Magyarország

Írta: KTL | 2019. november 15. 17:51
A Telenor MyTV ügyfelei után december 2-tól a Vodafone-UPC előfizetői számára is ingyenesen elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása. Az RTL Most+-on az RTL Mosthoz képest tovább visszanézhetőek a tartalmak, jóval kevesebb a reklám, jobb minőségű videónézés érhető el, valamint az RTL Klub és a médiavállalat kábelcsatornái bárhol élőben követhetőek. Ezen kívül vannak és lesznek olyan sorozatok ami kizárólag itt, vagy elsőként az RTL Most+-on lesznek megnézhetőek. Részletek az RTL Magyarország közleményben:
2019. december 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azt a rengeteg izgalmas újdonságot, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak meg a szolgáltatás indulását követő hetekben. Az RTL Most+ kínálatában olyan prémium tartalmak is megtalálhatók, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Hetente érkezik a kizárólag ezen a platformon nézhető #nofilter című minisorozat (a második képen) újabb epizódja. Már novemberben elérhető lesz az RTL Most+ felhasználók számára a legendás Négy esküvő és egy temetés című film alapján készült vadonatúj sorozat, melyet – Magyarországon először – csak az RTL Most+-on lehet megnézni!
Ezeken túl még számos, csak a digitális platformon elérhető előnyt élvezhetnek a felhasználók. November végén indul a Téli pop-up, ami színes és szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket. A legizgalmasabbnak ígérkező újdonság pedig az RTL Klub saját gyártású, jövőre bemutatásra kerülő romantikus sorozata, a Bátrak földje premierje! A telenovella első három epizódja már jóval a televíziós bemutatást megelőzően, az ünnepek alatt kizárólag az RTL Most+-on lesz először látható. Az RTL Most+ prémium platformja rengeteg további előnyt nyújt: még több exkluzív tartalommal, hosszabb ideig elérhető műsorokkal, kevesebb reklámmal, az összes RTL csatorna élő adásával, HD-minőséggel és Chromecast lehetőséggel várja, immáron a Vodafone-UPC ügyfeleit is, akik az RTL Most+ segítségével ezeket a tartalmakat bármikor és bárhol fogyaszthatják. Az RTL Magyarország és a Vodafone-UPC, felismerve a felhasználók digitális szokásainak folyamatos változását, közös célként tekint a nem lineáris tartalomfogyasztás népszerűsítésére.

hirdetés

További hírek

Jövőre is képernyőre kerül az RTL Klub idei nagy visszatérő műsora

Kiderült, hogy mikor fejeződik be az egyik népszerű magyar sorozat

Megtudtuk, mikor indul a Drága örökösök 3. évada

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások