Áprilisban derült ki, hogy 2018-ban is folytatódik a Ninja Warrior Hungary a TV2-n. A sportvetélkedő tavaly kiemelkedő nézettségi adatokat szállított és megnyerte a Televíziós Újságírók Díját is nagyszabású showműsor kategóriában. Egy ideje már felröppent a pletyka, hogy változások lesznek a műsorvezetők személyét illetően, a Bors például azt írt, hogy Stohl András lesz az egyik házigazda. Most vége a találgatásoknak, a TV2 Csoport leleplezte, hogy kik vezetik az idei Ninja Warriort.

Majka és Mádai Vivien távoznak és idén már nem szerepelnek a produkcióban. Till Attila mellett Kasza Tibor lesz a Ninja másik fő kommentátor/műsorvezetője, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzőket és családtagjaikat.

„Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy 5 kg-os súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene” – nyilatkozta Kasza Tibi, aki megígérte, a Ninja Warrior Hungary 2018 műsorvezetőjeként komolyabb oldalát is megmutatja majd.

hirdetés

„A Nina Warrior Hungary női műsorvezetőjének lenni óriási szakmai kihívás. Hálás vagyok, hogy felkértek erre a műsorra, ami egy újabb, nagyon fontos lépcsőfoka a műsorvezetői karrieremnek. Az pedig külön öröm, hogy két ilyen rutinos tévéssel dolgozhatok majd együtt. Nagyon várom a forgatásokat!” – árulta el Luca, aki emellett továbbra is a FEM3 Café csapatát erősíti.

A TV2 szuperprodukciója keresi vloggerét, amihez nem kell mást tenni, mint hogy a jelentkező elküldje legfeljebb 3 perces bemutatkozó videóját, amiben meggyőzi a zsűrit rátermettségéről és technikai tudásáról. A kiválasztott vlogger minden idők egyik legkeményebb műsorának tekinthet be a kulisszái mögé, hogy aztán ő kalauzolja el a nézőket a Ninja Warrior Hungary online világába. Jelentkezőket itt várják. Jövő héttől pedig hétköznap esténként 20:55-kor a TV2 megismétli a Ninja Warrior Hungary teljes első évadát.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban