Visszatér a TV2 nagyszabású extrém realityje, az Ázsia Expressz, melynek új évada Srí Lanka és India útvesztőin keresztül vezet majd, a győztes párosnak pedig akár 10 millió forintos fix fődíj ütheti a markát. A produkcióban olyan ismert duók versenyeznek majd, akiket a valós életben is szoros kötelék fűz egymáshoz. Az Ázsia Expressz 2 műsorvezetője ismét Ördög Nóra lesz, aki így már rutinosan terelgetheti a hírességeket az egzotikus helyszíneken. A TV2 bejelentette, hogy kik lesznek azok a merészek, akik vállalkoznak a reality kihívásaira.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a nemrég a Televíziós Újságírók Díja gáláestjét vezető Demcsák Zsuzsa is versenybe száll az Ázsia Expressz műsorában, társa pedig Kandász Andrea lesz. Rajtuk kívül az olimpiai bajnoki címmel rendelkező Liu testvérek, Ádó és Sanyi a jég után új terepen bizonyíthatnak. A versenyzők között lesz Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, valamint Hódi Pamela és barátnője, Huszár Zsófi is. Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre, míg az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori tagja Bereczki Krisztián a testépítő Bohos Kornéllal lesz egy csapatban. Az influencerként ismert Horváth Gréta párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd, így elég sokszínű lesz az Ázsia Expressz gárdája.

Az Ázsia Expressz hosszú szünetet követő visszatéréséről a SorozatWiki elsőként adott hírt, a Fischer Gábor programigazgatóval készült hosszú évértékelő interjúban.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna