A hétvége bejött egyelőre a TV2-nek, az elmúlt két hétben szombaton a Kismenőkkel, vasárnap pedig A Nagy Duettel verték meg az RTL Klubot. A hétköznap viszont nagy kudarc, a Tények nem bír az RTL Híradóval, a Jóban Rosszban csak csatornaátlag körüli számokat hoz, míg a Hal a tortánt, az esti filmeket és sorozatok szinte alig figyeli valaki. Májustól azonban változtat a csatorna és egy vadonatúj szórakoztató műsor elindítása mellett megváltoztatja az esti műsorrendjét.

Május 2-án indul a TV2 vadonatúj szórakoztató műsora, a Drágám, add az életed! Az Ábel Anita és Majka által vezetett műsor felborítja a csatorna esti műsorrendjét, ugyanis már rögtön elindul a Tények után. Az elmúlt másfél évben a híradó után mindig a csatorna napi sorozata, a Jóban Rosszban indult és csak utána kerültek képernyőre az egyéb műsorok, mint az Ezek megőrültek!, A kocka, vagy épp a Hal a tortán. Ezt borítja most fel a tévéadó, ugyanis a következő hónaptól 19:20-kor a Drágám, add az életed! lesz műsoron és a Jóban Rosszban későbbre kerül.

Ebben az időben az RTL Klubon a Farm látható, mely ugyan nagyon magas nézettséggel indult és még mindig sikeres, de az elmúlt hetekben szinte folyamatosan estek az eredményei. Valószínüleg a TV2-nél ezt csökkentést látva és azt, hogy a Jóban Rosszban egészen biztosan nem fogja megszorongatni a konkurencia reality-jét, most megpróbálják a vadonatúj szórakoztató produkciójukkal meggyengíteni az RTL-t. A TV2 estéiben még mindig a Tények a legnézettebb tartalom, így az erős felvezetés biztosan jót tesz majd a Ábel Anita és Majka műsorának, de kérdés, hogy ki tudják-e használni.

hirdetés

A Jóban Rosszban az eddigi 19:25-ös időpontról 70 perccel későbbre, 20:35-re kerül. A sorozat már eddig sem hozott jól és annak ellenére, hogy erős felvezetése volt, csak közepes eredményeket szállított a csatornának. Májusban kiderül, hogy kikerülve a Tények mögül és az Éjjel-Nappal Budapest ellen tudja-e tartani a mostani számait, vagy tovább esik a nézettsége. Az esti filmek és a csütörtöki NCIS kezdési időpontja nem változik, továbbra is 21:20-kor kezdődnek majd.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát