A CBS-en szeptember 24-én bemutatkozó Star Trek: Discovery elkészítése számos nehézségbe ütközött, hiszen többek között Bryan Fuller, a produkció showrunnere is távozott időközben a készítőgárdából. Az Enterprise 2005-ös fináléja óta ez lesz az első Trek sorozat, amit berendeltek, habár az első 2 epizód levetítése után a CBS-ről a CBS Access nevű online szolgáltatáson lesz látható a maradék 13 rész. Világszerte a Netflix terjeszti majd a produkciót, így van rá esély, hogy hazánkban is gyorsan nézhető lesz, magyar felirattal.

A sorozat első trailere nemrég látott napvilágot, a közönség részéről pedig vegyes fogadtatásra talált, annak ellenére, hogy látványos sci-finek ígérkezik a Star Trek: Discovery. A történet egyik főszereplője Sonequa Martin-Green lesz, akit évekig láthattunk a The Walking Deadben, de rajta kívül sokat fog még szerepelni Michelle Yeoh is. A CBS szériájának egyik nagy újítása, hogy a korábbi Star Trekekhez képest női karakterek viszik majd a hátukon a történéseket. A Star Trek: Discoveryről érdemes még tudni, hogy a The Original Series előtt 10 évvel játszódik és nem epizodikus felépítésű lesz.

hirdetés

Aaron Harberts és Gretchen J. Berg, a Discovery producerei nemrég interjút adtak az EW-nek, melyből kiderül, hogy a széria sok tekintetben a Trónok harcától fog kölcsönözni elemeket. Így kőkemény fordulatokra érdemes számítani és arra, hogy ebben a történetben bizony a főszereplők sincsenek biztonságban. Érdekes lesz látni, hogy vajon már az első szezonban meghúznak-e az írók egy Ned Stark kaliberű gyilkosságot valamelyik Star Trek karakterrel.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re