A The Walking Dead 2010 októberében mutatkozott be az AMC-n, azóta pedig a kábelcsatorna zászlóshajója lett a zombis sorozat. A produkció jelenleg a 9. évados fináléjára készül a tengerentúlon. Pár napja számoltunk be róla, hogy a 9×16-ban közeleg a tél a The Walking Deadben, most pedig az HBO bejelentette, hogy online videotárára, az HBO GO-ra jönnek a széria korábbi évadai. A nézőknek jó hír, hogy szinkronnal és magyar felirattal is elérhető lesz az első 8 etap.

Az HBO GO-ra április 4-én kerül fel a The Walking Dead 6 részes első és 13 epizódos második évada. Ezt követően hetente jönnek majd az újabb szezonok, a harmadik etap megint 13 résszel április 11-én, ezt követően csupa 16 részes évadok jönnek. A negyedik etap április 18-án, az ötödik április 25-én, a hatodik május 2-án, a hetedik május 9-én, a nyolcadik pedig május 16-án. Igazi posztapokaliptikus hetek várnak tehát az HBO GO felhasználóira, akik így bepótolhatják vagy átismételhetik az eddig látottakat. Az HBO GO-n tehát két világszerte ismert sorozat, a Trónok harca és a The Walking Dead is hamarosan nézhető lesz a több, mint 6200 órányi tartalom mellett.

Érdekesség, hogy a zombis produkció első 8 évada a Netflixre is felkerült nemrég, ott azonban csak eredeti hanggal nézhető az AMC alkotása.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna