A Trónok harca a fiatal színészek mellett, kétségtelenül rengeteg tehetséges, de kevésbé ismert művésznek is segített beindítani a színészi pályafutását. A sorozat népszerűsége az évek során elképesztő méreteket öltött, hogy a rendkívül aktív rajongói táborról már ne is beszéljünk. A széria színészei közül, többen is néhány hollywoodi szuperprodukciókban találták meg a Trónok harca melletti munkájukat, de a széria mellékszereplőinek sem lehet okuk a panaszra. Az átütő siker azonban nem mindenkinek hozta meg azt az elismerést, amit jogosan elvárt volna.

Jason Momoa akit sokan csak a Trónok harca Khal Drogojaként ismerhettek meg, nemrég a Hollywood Reporternek mesélt arról, hogy a szériabeli szerepe, mennyire nem segítette őt a színészi karrierje előremozdításában. “Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a Trónok harcás alakításom miatt. Nagyon szórakoztató volt Drogot alakítani de, hogy őszinte legyek, a szerep nem nagyon segítette a karrieremet. Ebben azt hiszem közrejátszhatott az is, hogy Drogo sosem szólalt meg angolul.”

Momoanak mindenesetre mostanság egyáltalán nincsen oka panaszkodni, hiszen az utóbbi időben olyan produkciókban kapott nagyobb szerepet, mint a novemberben mozikba kerülő Igazság Ligája, vagy a szintén idén érkező, de egyelőre premierdátum nélküli Braven. Momoa pályafutása azonban itt nem áll meg, ugyanis a legújabb hírek szerint ő alakíthatja majd a készülőfélben lévő Just Cause videojáték adaptáció főszereplőjét is.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része