Senki sem szállhat vitába azzal, miszerint a Trónok harca szereplői szerepük méretétől függetlenül, mindannyian elképesztő színészi alakításokat hajtottak végre az évek során. A nézők közül azonban sokan azt hiszik, hogy a kitalált karakter és megtestesítője ugyanaz a személy, így egyesek még az internetes zaklatástól sem riadnak vissza.

A Trónok harca 29 éves színésznője Faye Marsay – aki Arya kiképzőjét az Árvát alakította – a saját bőrén tapasztalhatta meg ezt a fajta zaklatást. Marsay-t ez olyannyira kiborította, hogy úgy döntött végleg elhagyja a Facebookot.

„Rengeteg pocskondiázást kaptam a szerepem után. A legrosszabb mégis az volt, hogy egyesek még azt is megpróbálták lenyomozni, hogy kivel élek együtt. A 90-es években voltam tinédzser, tizenöt éves koromig még mobilom sem volt, szóval engem kissé kiborít az egész közösségi média dolog” – mondta a színésznő.

hirdetés

Marsay zaklatása egyébként nem az első ilyen eset a sorozat történetében. Néhány éve a Joffrey Baratheont alakító Jack Gleeson és a Cersei Lannistert játszó Lena Headey is megtapasztalta már milyen az, ha a rajongók a Trónok harcában alakított karaktereik és nem a saját személyiségük alapján ítélik meg őket. (Fotó: HBO)

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre