Rengeteg rajongók által felvetett elmélet kering a neten a Trónok harca különböző karaktereivel kapcsolatban. Ezek közül mégis Havas Jon származása az egyik olyan, amelyről a legtöbben akár napokig is képesek elmélkedni. Noha a fentebb említett hatodik szezon már megválaszolta ezt a kérdést, így is maradt bőven érdekesség a Targeryen sarj származása körül.

Az egyik ilyen teória szerint, Meera Reed valójában Jon eltitkolt ikertestvére, akinek az édesanyja szintén a Rhaegar Targeryen által elrabolt Lyanna Stark volt.

Ha jobban megvizsgáljuk a felvetést, akkor rá kell jönnünk, hogy az valójában nem is áll annyira gyenge lábakon, mint azt elsőre gondolnánk. Olyannyira nem, hogy a Meera Reedet alakító Ellie Kendrick, egy New York-i Trónok harca találkozón, az alábbiakat nyilatkozta a karaktere származását illetően:

hirdetés

“Ezek a bizonyítékok eléggé meggyőzőnek tűnnek nekem Jon és Meera rokoni szálát illetően. Sosem láttuk, hogy Meera és Jojen honnan is származik valójában. Tudunk egy keveset Meera apjáról, azonban az anyjáról nincsenek információink.” A fiatal színésznő arra a kérdésre, miszerint izgatott-e a karaktere jövőjével kapcsolatban, így válaszolt: “Eléggé izgatott vagyok Meera szüleinek a valódi kilétét illetően, elvégre a Trónok harca mindig képes meglepni minket.” (Fotó: HBO)

hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max