Kristofer Hivju a Trónok harca 3. évadában bukkant fel először, Tormund szerepében. Havas Jon a vadaknál tett látogatása során keverte össze a férfi Mance Rayderrel, a Falon túli királlyal. A későbbi évadok alatt mellékszereplőből a rajongók egyik kedvence lett Tormund, főleg nyers viselkedése és Brienne iránt táplált, viszonzatlan vonzalma miatt. A Redanian Intelligence szerint Hivju hamarosan ismét fantasy sorozatban szerepelhet, az oldal szerint a The Witcher 2. évadában bukkanhat fel a színész.

A Netflix produkciójához rendezőként csatlakozó Stephen Surjik nemrég még Skóciában keresett helyszíneket a 2. évad felvételéhez. Most pedig egy érdekes Instagram posztot tett közzé a szakember, amelyben Henry Cavill (Ríviai Geralt) és Anya Chalotra (Yennefer) mellett Kristofer Hivjut is megjelölte a stábtagok között. A kiírás mostanra a rajongói kérdések miatt törlésre került. A Redanian Intelligence korábban azt is helyesen tippelte meg, hogy Renfrit Emma Appleton alakíthatja a The Witcherben, de ők is óvatosságra intenek, érdemes egyelőre a Trónok harca sztárjának csatlakozását pletykaként kezelni.

A The Witcher olvasói egyből elkezdték találgatni, hogy vajon kit játszhat Hivju, a legtöbben Nivellenre tippelnek, akit elátkoztak és medvére hasonlító lényként kénytelen élni. A produkció 2. évada 2021-ben érkezik a Netflixre.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban