A magyar sorozatrajongóknak amellett, hogy bekapcsolják a televíziót és a csatornák lineáris kínálatából válogatnak, egyre több online videotár áll a rendelkezésükre. Ezek előnye, hogy bármikor leülhetünk a képernyő elé a kedvenc produkcióinkból megnézni néhány részt. A Telekom MoziKlub szolgáltatásában több olyan amerikai és hazai széria nézhető vissza, amelyek sehol máshol nem találhatóak meg. Cikkünkben felsoroljuk a legérdekesebb exkluzív címeket a videotáron.

A Moziklubon több csatorna online kínálata is megtalálható, így a FOX+ is, ahol a Deep State – Titkos állam című brit kriminek az első két évada érhető el, míg az online videotárra újdonságként érkezett meg a Ghosted – Parás páros első szezonja, melyben két botcsinálta amatőr vadászik szellemekre. A Paramount+ tartalmai közül egyértelműen kiemelkedik a Yellowstone első két évada, korábban a szériáról azt írtuk, hogy hataloméhes szereplői és az állandó intrikák miatt sokan egy modern Trónok harcának tartják, csak éppen cowboyokkal. A produkció második szezonja az RTL Spike-on nem került még bemutatásra, egyedül a MoziKlubon érhető el magyarul.

A TV2 két saját gyártású sorozata, a 2018 őszén vetített, 10 részes Bogaras szülők és a két évadot megért Korhatáros szerelem sem folytatódik már a csatornán. Azoknak, akik újranéznék, vagy éppen most ismerkednének meg a magyar szériákkal, a Moziklubon bármikor megtehetik. A hazai produkciók ugyanis már csak itt elérhetőek.

A Trónok harca rajongók is könnyen megtalálhatják a számításukat a TV GO Moziklubján, hiszen a szériából ismert Richard Madden (Robb Stark) minisorozata, a 3 részes Klondike is elérhető az online videotáron. A szériát eredetileg a Discovery Channel mutatta be 2014-ben és olyan aranyásókról szól, akik az 1890-es években Yukonba mentek szerencsét próbálni és meggazdagodni.

hirdetés

A MoziKlubon több olyan régen nagyon felkapott, mostanra kultikus széria is megtekinthető, mint a Tudorok, melyben Natalie Dormer (Trónok harca) Boleyn Annát alakította, de a Mrs. Wilson, de a Pan Am és a Poldark is változatos időszakokba kalauzolnak, nagyszerű karakterekkel. A Telekom online szolgáltatása folyamatosan bővül, így mindig lehet rajta találni olyan produkciókat, amelyeket az ember pótolni akart, de egyetlen másik videotáron sem voltak fellelhetőek.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát